Holy Fire® Reiki

Deze nieuwe vorm van Reiki werd door William Lee Rand in begin 2014 geïntroduceerd. Holy Fire® Reiki kwam snel en onverwacht in het leven van William Lee Rand. Eerst werd hij bewust van de energie en al gauw gaf hij er les in. De Holy Fire® energie zou op een unieke wijze aan het Reiki systeem worden verbonden. Holy Fire® Reiki heelt zowel krachtig als zacht. Het reinigt en geneest. Het geeft innerlijke kracht en spirituele leiding. Het is merkbaar verfijnder en komt van een hoger niveau van bewustzijn. Het woord Holy staat hier voor heel en heeft geen religieuze betekenis.

Copyright © The Healing Flame - Glastonbury Tor

Positieve ervaringen

Holy Fire® Reiki werkt continu, zelfs wanneer men er niet over nadenkt. Geneest spontaan problemen als ze komen. Respecteert altijd de vrije wil. Geneest diep en snel zonder moeite. Geneest relaties en interacties met anderen. Vervangt zorgen door een gevoel van veiligheid. Geeft spontaan leiding aan elke nieuwe levenservaring. Verandert persoonlijkheidstrekken die gezond zijn om te hebben, zoals liefde, vriendelijkheid, geduld, vertrouwen, vitaliteit, enthousiasme, optimisme, vreugde en vrede. Een van de prachtige effecten is dat je het gevoel hebt bemind te zijn. Eenmaal ontvangen blijft het zich verder ontwikkelen op een effectieve verdiepende wijze.

De Holy Fire® energie is direct verbonden met de bron. Het geeft je een kalm innerlijk vertrouwen of weten dat het je op zijn eigen unieke wijze zal begeleiden.

Copyright © The Healing Flame - Stonehenge

Workshops

Holy Fire® Reiki workshops worden op aanvraag georganiseerd. Omdat het om een unieke methode gaat is het aan te raden eerst na te gaan of je hiertoe voelt aangetrokken. Het inwijdingsproces gebeurt op een andere wijze dan bij het traditionele ‘Usui Shiki Ryoho’ systeem. Er is een nieuw Master symbool toegevoegd en het ritueel is gewijzigd. Omdat Holy Fire® Reiki nog steeds in ontwikkeling is, is het aan verandering onderhevig. Holy Fire® Reiki wordt door ICRT gecertificeerde Masters onderwezen.