Karuna® Reiki

Het woord Karuna komt uit het Sanskriet. Het wordt ook gebruikt in het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Het kan vertaald worden als actie dat het lijden van anderen vermindert.

De oorsprong van Karuna® Reiki ligt in de Verenigde staten. Het is ontwikkeld door William Lee Rand en andere Reiki healers van The International Center for Reiki Training. Karuna® Reiki begon als een nieuw systeem rond 1989. Het maakt gebruik van andere Symbolen dan het Usui systeem.

Het is een prachtige aanvulling op het Reiki systeem dat nieuwe krachtige gereedschappen biedt om specifieke problemen op diep niveau te genezen. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van shamanistische technieken als chanting en toning. Geluid kan dieper en krachtiger inwerken op weefsels, aura en problemen.

Copyright © The Healing Flame - Bandung Golf Court

Holy Fire® Karuna® Reiki

Holy Fire® Karuna® Reiki is voortgebouwd op het Holy Fire® Systeem. Het is opgedeeld in twee graden en kan ongeveer een jaar nadat je een Master certificaat behaald hebt worden geleerd. De Tibetaanse symbolen van Karuna® Reiki werden weggelaten in dit nieuwe systeem, omdat deze niet goed samengingen met de energie van Holy Fire® Reiki.

Copyright © The Healing Flame - Photo 'De Horsten'